Μία νέα αρχή…

2 Νοέμβριος, 2014
1

Photography by Peny Kafira

Ένα λίγο διαφορετικό post για σήμερα, πριν δύο μέρες βρέθηκα με δύο από τις πιο αγαπημένες παιδικές μου φίλες στο γνωστό για τατουάζ στούντιο  Lara BarcodeTattoo, εκεί η αγαπητή μου κουμπάρα εργάζεται και παίρνει μαθήματα τατουάζ, είναι μία καλλιτέχνης στο σχέδιο και η τέχνη του τατουάζ ήταν η φυσική εξέλιξη για εκείνη. Έτσι η μεγάλη μέρα ήρθε και δημιούργησε για πρώτη φορά σχέδιο στη φίλη μας. Μερικά κλικ ήταν απαραίτητα για τη μεγάλη στιγμή. Υπήρχε λίγο άγχος αλλά πολύ θετική διάθεση και η προσπάθεια ήταν απόλυτα επιτυχής όπως αναμενόταν άλλωστε, η φίλη μας πλέον έχει μία υπέροχη νεράιδα στην πλάτη που έχει διπλή αξία πέραν του ότι είναι όμορφη είναι δημιουργία μιας αγαπημένης φίλης. Οι εικόνες που τράβηξα θα μας θυμίζουν πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές.

Photography by Peny Kafira

Δεν πόνεσε καθόλου…

Photography by Peny Kafira

Μερικές οδηγίες από την ιδιοκτήτρια του στούντιο και φοβερή tatoo artist

Photography by Peny Kafira

 

Photography by Peny Kafira

και η πιο χαδιάρα και γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου παρακολούθησε από απόσταση…

Πιστεύω και εύχομαι αυτό να είναι το ξεκίνημα για πολλά και όμορφα σχέδια.

Σχόλια (1)


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

Ακριβώς όπως το είπες Πένυ μου,μια υπέροχη δημιουργία (για πρώτη φορά) και κάτι που δεν σε αφήνει να ξεχάσεις…..Χαραγμένη για μια ζωή….Και φυσικά χάρης εσένα και τις υπέροχες , για ακόμη μια φορά, φωτογραφίες σου θα θυμόμαστε εμείς και θα γνωρίσουν και οι υπόλοιποι…..

→ 2 Νοεμβρίου 2014 στις 21:41

Σχολιάστε αυτό το άρθρο »

Τα ακόλουθα tags επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>